BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 23, 2013

beware of the backstabbers in our life..

Assalammualaikumm...  munink.. :)

heee.. hope day by day me n my family got better life than before d berkati dan d  rahmati dunia dan akhirat..
i know im not good..
banyak buat silap d masa lampau..
but than aint gonna stop me to change my future.. and who i wanna be..
kesilapan masa lalu yg kalau boleh sia nda mo ulang lagi..
if we can't do something good..atleast we stop doing BAD THING! ..


because the end of our life.. we are "JENAZAH" ..


some people try to stab my back..

how sad..

we can't change other man mind.. but we can change ours ..

berfikir sejenak.. kita bantu org hari ni..
crying .. begging.. minta bantuan dari kita..
Tapi set in mind.. jangan mengharap orang itu akan berterima kasih d belakang hari.. mungkin satu hari dia akan mengigit menerkam kita balik..

what should we do.?

Teruskan kehidupan harian dengan tabah..dan berdoa.. kerana doa itu senjata terhebat..

if we can't deal with them.. insyallah.. LET" ALLAH" DEAL with them ..

just rmmber..we all are "BAKAL JENAZAH".. today you laughing.. smiling coz still alive..
selagi seseorang x maafkan dan halalkan ..d dunia suda tersiksa apa lagi d akhirat..

senyum ? nda takut?

berapa umur kita ada.. 20 tahun 30 tahun 50 tahun? ada sesiapa tau???
kalau esok atau hari ini macam mana?

now you .. you and you ...Deal with Allah ok?

betapa lalai dan berdosa pun saya.. siapa pun saya di masa silam saya.. itu tidak menghalang saya untuk berubah. Dan sesungguhnya sesiapa yg mo memburuk2kan diri saya.. may Allah bless on u.. trimakasih bagi saya pahala percuma.. dan telah mengambil sedikit sebanyak api neraka saya..

SHAME ON U.. :)








Friday, May 10, 2013

Update bha dulu :3

assalammualaikummm..haluuu .. dan heeeeeee...
lamaa suda siaaa nda update blog ohhhh..
last update October 9 , 2012 ... Tahun lalu g jooooo...
kalau kana buat Bosou paling kik suda ni..
wassup wit my life..
krik.. krikkk.. krikkk..
nothing much.. zz..
playing dota n still noob.. play guitar lintang pukang .. fb.. masak2.. jait2.. kacau toby the miaw gumuk.. paling jarang dan malas pigi jalan2 .. saya la queen of Bosou..
well i have to wait 16 may.. hari belia peringkat negeri.. meet my friend.. stay at likas.. buat keja sana sma geng2..and bla blaa blaaa..hahaha..
Rindu geng2 krafy.. geng2 makeup class.. geng2 dota.. geng2 game.. geng2 gosip.. n opkos rindu cousin2 nun jau merata malaysia..
anyway .. pic yg sa ambil kelmarin.. knduri doa masuk umah baru my sis..
some pic.. some memory <3 :3

me n my niece nur faiqah.. look at her eyes.. she can hyptonize u hahaiii..
sama ini budak2 yg meningkat besar.. my nephew.. tinggi mcm gala ni nanti..

puteri puteri aunty..atau bilang c nur ain.. puteyi puteyi@ pyenciss.. alahaiii bahasa  ank buah antie ni.. 

toby yg paling hensem d kg.kikiran :3


mama n bapa sayaaa :3 .. sedondon bh tu baju <3

haluuuu..  :3