BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 31, 2010

clean up my room..clear up my mind..

01.01.11
what a nice number to start a new day:)..
azam baru 2011.. i dont have to wait a new number to make/change azam..
berazamlah hari2 utk berjuang.. dlm hidup ni bnyk perhentian yg kadang2 amat payah dilalui..
tetapi selagi kita tidak dapat melalui laluan itu..maka di sanalah laluan kita tersekat..terhenti..
mau tidak mau..wlpn sukar ..laluilah kepahitan dengan ketabahan dan kesabaran..dan tentu sekali akan ada permainan air mata.. dan air terjun yg mencurah-curah jatuh dr hidung anda ahahaha.. oh jijiknya kenyataan itu..

today im gonna clean up my room..
enta siap atau tidak..yg penting saya buat..
soon i will update my room picture..yang "after" lah.. mcm tak sampai hati nak kasi tengo room sya "before".. nt tkt org salah faham room tu kandang T_T..

UPDATE....4 january 2011..
i only pick one "before" picture.. (kira bagus da tuu :p ) ..

before...
 and after..cleaning up my room..
after..(my naruto here ^_^)

bed..

girls stuff



that cute one tpt spec mata..cute indeed!!^_^
thats all.. so lazy to take picture..zZzZzzz..tired lo..
harap kebersihan ini bertahan selama berberapa minggu :p..hahaha..
atau terpaksa bersusah payah lagi -_-"

Goodbye December..Goodbye 2010..

almost end of 2010 ..my new blog..
2010? what can i say.. some say im brave..im stupid or whatever..
all i know how tired i am..sometime i feel broke cant get fix ..
im here but my soul is everwhere.. life aint easy if we dont know how to move on..
and so sad im in the middle of it.. xD .. lolz..

kalau sa tulis ni kisah.. cerita harry potter atau cerita hindi yang panjang tu pun tak cukup..kata org..sayang diri sendiri dulu baru sayang org lain..sebab kalau diri sendiri tidak disayangi apa lagi utk orang lain.
mmg sa sayang diri sa sendiri tetapi kerana x mau merisaukan org lain ahahahaha..
sa mau cari haluan yg betul..

but.. do i happy now?

u can see my smile, but neverr know...


terus berjuang utk teruskan hidup..
itu pilihan sya.. and im not saying im "trying" but i 'do' what i think right for the best.. insyallah mudah2an dgn izin Allah.Doa kn yang terbaik untuk saya k.. sbb sblm ni i almost giveup.. and now i try to stand up back.. walaupun mmg susah..but eventually i must choose what should i do for my future. n i want to say sorry for all my mistake..buat org risau.. wlpn perubahan ni akan memakan masa..sa harap iya tidak akan sia2.. kalau ada sesiapa y mengalami apa yg saya alami.. buat pilihan y tepat dalam hidup.. and its never to late selagi nafas masih ada..selagi tu Allah bagi peluang..hargai .. peace.. until next time...